För att bli riktigt bra på spelet Blackjack så krävs det lite engagemang från din sida. Det finns en hel del man kan göra för att bli ett riktigt proffs på spelet. Med dessa saker i bakfickan kommer du med stor säkerhet att bli bättre på Blackjack och kunna vinna mer än du skulle gjort utan dem. Ta åt dig det du tror gynnar just ditt spelande, oavsett om du behåller alla våra tips eller inte så kommer du garanterat ha nytta av dem du väljer att använda.

Först och främst är det bra att läsa på lite, kunskap är makt säger man ju och detta gäller även i spelvärlden. Det kan verka som att det inte skulle finnas så mycket att skriva om och analysera när det gäller Blackjack men du kommer att bli förvånad över hur mycket man kan lära sig. Det finns massor av bra böcker i ämnet som kan göra dig till en riktigt bra spelare, om du kan engelska förstås. Tyvärr är det nämligen inte många böcker om Blackjack som blivit översatta till eller blivit skrivna på svenska.

Blackjack A Winners Handbook

Denna bok räknas i dessa sammanhang ofta som den ”stora blackjackbibeln”. En otroligt bra och grundligt skriven bok om spelets alla sidor. Första utgåvan kom redan 1977 men sedan dess har den återutgivits tre gånger i reviderade upplagor.

Blackjack Bluebook

Här får du läsa om alla spelfaser i Blackjack och den är tydligt indelad i tre avsnitt. Du kommer inte att sakna någon information när du är klar med denna.

Blackjack Attack: Playing The Pro’s Way

I den här boken får du ta del av 25 års erfarenhet av att spela och dessutom vinna i Blackjack. Den är skriven av den legendariske och professionella spelaren vid namn Don Schlesinger som är ett stort namn i Blackjackvärlden.

Något som är bra att tänka på förutom att läsa böcker om spelet är att kolla in hur andra spelar. Du kan alltid lära dig något genom att studera hur mer erfarna spelare beter sig vid Blackjack-bordet. Se hur dealern agerar och titta på dina medspelare, spela gärna själv samtidigt så att du övar upp din simultanförmåga. Sist men inte minst, spela mycket så lär du dig mycket. Man blir bra genom att öva, öva och öva. Spela så ofta och mycket du kan, varför inte spela gratis när du övar? Du kan spela med bonusar på onlinecasinon eller bara spela demospel online. Ett ypperligt sätt att öva upp sina färdigheter i spelet Blackjack.